Stiekem buiten plassen

Met een verborgen camera hebben we deze meisjes betrapt op buiten plassen. Nu kan iedereen gluren naar pissende meisjes die buiten hurken en hun plasje over de stoeptegels laten stromen.

Plassen met kleren aan

Deze pishoer neemt de moeite niet om haar onderbroek opzij te trekken. Ook al heeft ze een kort rokje aan, ze wil gewoon lekker plassen met haar kleren aan. Buiten zit ze op haar hurken, zodat we goed onder haar rokje gluren kunnen.

Door kletterende regen moet ze pissen

Gaaf! Er is niets aan de hand, tot de blaas van deze vrouw plots geplaagd wordt door het waterige gedruppel van de regen op haar paraplu. Het geluid van stromend water kan plotseling de neiging te gaan plassen sterk opwekken. Dat is hier het geval in dit filmpje. Lekker gluren naar stiekem pissen.

Plassen in het openbaar

Midden in de drukke stad gaat deze vrouw probleemloos tegen een boom aan zitten. Nonchalant loopt ze nog over straat op haar hoge hakken. Dan smijt ze haar peuk weg om eens lekker te bukken en haar plas in het openbaar te lozen!

Rustige ochtend, betrapt met plassen

Deze carrière kut heeft haar zeik niet meer onder controle. Als ze in de vroege ochtend op de bus staat te wachten moet ze zo nodig dat ze besluit buiten in het openbaar te plassen. Midden op de stoep, stiekem achter een lantarenpaal. Helaas filmt de verborgen beveiligings camera de plassessie.

Wc gesloten tijdens training

Dit ultra lekkere meisje heeft een straftraining. De kantine en de w.c. is gesloten, dus ze moet buiten plassen. Met haar broek omlaag en haar truitje open laat ze haar plas lopen. Wat een strakke tietjes, de trainer wil over haar piskut pissen.

Het zomerjurk van plassend meisje

Dit meisje heeft een nieuwe zomerjurk die wil ze in de stad aan iedereen laten zien. Op hoge hakken loopt ze met haar sexy kontje te pronken, tot ze plots zeer nodig plassen moet. Heel haar reputatie naar de maan in dit verborgen camera filmpje waarin ze in het openbaar gaat plassen!